Wat wij u bieden

Heeft u een handelsstrategië en wilt u deze automatiseren? Wilt u een tool die er voor zorgt dat uw handelsaccount binnen bepaalde parameters blijft? Is er behoefte aan een Expert Advisor die extra inkomsten naast het manual traden genereert? Wij helpen u graag verder. Kom met ons in contact om alle mogelijkheden te bespreken.
Kom in contact
Traden zonder emoties
Voorkom overtraden of ander ongewenst gedrag tijdens het live traden

Samen vooruit

Wilt u een bestaande strategie verder verfijnen, maar heeft u geen tijd of kennis om zelf een algoritme te ontwikkelen en de benodigde stresstests zelf te doen? Wilt u manual traden geheel vervangen door een expert advisor? Of wenst u simpelweg meer diversificatie aan te brengen aan uw huidige portfolio? Dan gaan we graag met u in gesprek.
Tijd tekort?
Wilt u een bestaande strategie verder verfijnen, maar heeft u geen tijd de tests zelf te doen, wij helpen u verder.
Professionaliteit
Wij staan altijd open om een professionele samenwerking en langdurige relatie aan te gaan.

Cursus volgen?

Indien u geïnteresseerd bent in een hoe Expert Advisors wordt ontwikkeld, gebouwd en getest. Kunnen wij, samen met u deze stappen doorlopen in de vorm van een mini-cursus. Hierin wordt u van A tot Z uitgelegd hoe onze algoritmes tot stand komen en welke stappen u moet doorlopen tot het creëren van een winstgevend systeem!
Kom in contact

Prijzen

Onze systemen zijn altijd specifiek maatwerk, daarom kennen deze geen standaard tarief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@algoindustries.nl

FX Combined EA Portfolio

crossmenuarrow-right